05 de novembre 2006

Repetició de la jugada

Ara fa tres anys, després de les eleccions, els catalans vam haver d'esperar i esperar fins que els polítics es van posar d'acord sobre qui havia de ser President de la Generalitat, President del Parlament i qui d'ells es quedava amb cadascuna de les conselleries. També van decidir canviar-ne el nom d'algunes, com per exemple la del Conseller en Cap, que va passar a dir-se Conseller Primer... en fi, les funcions eren les mateixes, no? doncs com si en volen dir Conseller Més Il·lustre del Molt Honorable President de Torn de la Cadira Més Cobejada pels Polítics Catalans, tant és, el nom no fa la cosa, però clar, el tripartit, i més concretament, en Carod-Rovira, no podia acceptar una cadira que havia creat en Pujol perquè els catalans ens acostuméssim a veure i sentir al seu dofí, en Mas...

El cas és que després de les eleccions del dimecres passat, ara tornem a estar com fa tres anys, amb un govern que no governa res, perquè deu pensar que total, com que tampoc sabem si ens hi hem de quedar, per què fer res? i uns polítics que es troben, es saluden, es somriuen, es diuen que s'estimen i així, anant de dinar en dinar i de sopar en sopar fins que... fins que es posin d'acord, espero.

El cas és que moltes d'aquestes coses que estan fent ara, ja les van fer fa tres anys, per tant ara aniran més de pressa, no?

El que m'agrada de tota aquesta història és que encara no he vist que hi hagués converses amb els del PP ni amb els C's... potser estan parlant entre ells? :P

Mas ofereix a Carod-Rovira que sigui el conseller primer
Montilla comunica a Mas que descarta la 'sociovergència' i que aposta pel tripartit
Saura assegura que hi haurà un nou tripartit
Carod no es decanta pel tripartit i pica l'ullet a un front nacionalista

De totes maneres, no sé gaire a què juguen... si uns diuen A els altres van i diuen, no, no nosaltres B... ho fan per fer-nos perdre el nord o la paciència? perquè jo ja en començo a estar tipa, eh!

1 comentari:

Vigilant l'entorn ha dit...

"Ens heu traït Catalunya no perdona"

Concentració dijous dia 9 a les 20:00 a la plaça Sant Jaume de Barcelona