07 de novembre 2006

Em sembla que no lliga

He llegit al Racó Català un article d'en Víctor Alexandre en el que diu que "Si Esquerra no escolta les seves bases és que s'ensuma la resposta i prioritza el poder al país. Les bases, però, tenen molt a dir i ho faran. Cosa que, paradoxalment, dignifica Esquerra."

Fins aquí, bé.

Passa que després n'he llegit un altre, que parla, justament de les bases d'ERC, o si més no, d'una part de les bases, les JERC, i només el títol ja em diu que el que pensava en Víctor Alexandre potser no és ben bé el que ha acabat passant: Les JERC donen suport a l'opció d’Esquerra per a un govern d’Entesa Nacional pel Progrés.

Hi ha una altra cosa que diu en Víctor Alexandre, que també he trobat a LaMalla i a VilaWeb i penso que en aquest cas el benvolgut Víctor sí que té raó: "Per adonar-nos-en, n'hi ha prou que ens preguntem si les bases de Convergència i Unió farien mai una cassolada davant la seu central del seu partit en cas d'un pacte CiU-PSC."

En fi, em sembla que els catalans, ara per ara, ens han repartit males cartes... jo només hi veig vuits i nous i cartes que no lliguen...