18 d’octubre 2006

No hi ha dones cap de llista

Em sembla que no ens hem de preocupar d'aquestes coses.

Sincerament penso que la paritat aquesta que es vol "imposar" a la política és una manera de dir-nos: dones, no us preocupeu, que nosaltres, els polítics, pensem que sou tant vàlides com nosaltres, els homes.

Gràcies, ara ja em sento més segura i millor, més protegida.

Una dona no és millor que un home només pel fet de ser dona, per tant, si hi ha un home més vàlid, si us plau, no hi poseu una dona. És un flac favor que feu a la societat... i ja veieu què passa, no? Ara els periodiestes ens expliquen si les llistes són paritàries en lloc de mirar de fer-nos arribar els programes electorals.

4 comentaris:

mai9 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Xevi ha dit...

Trena, estic totalment d'acord amb el què dius a l'article.

Ara només falta que, per ser "políticament correcte" (correcció que no comparteixo en absolut) s'hagi de tenir una quota d'immigrants als partits i a les empreses.

La pretesa correcció política és l'arma més sibil·lina del progressisme-fashon-multiculturalismta de pacotilla,

Trena ha dit...

Sip, certament sembla que ens hem de mirar més el continent que el contingut, és en el que s'han convertit les campanyes electorals.

La qüestió de ser o no políticament correcte en molts aspectes és una frivolitat, perquè en lloc de solucionar els problemes de discriminació el que fan és posar-ne de nous. Ara no ens discriminen per ser dones ("inferiors") ara ens discriminen perquè, com a dones, tenim drets. En fi, no ho acabo d'entendre.

Anònim ha dit...

Si senyora, ben dit! (nurbers)