03 d’octubre 2006

La felicitat

La felicitat és allò que tots busquem, però que ens entestem a buscar en quimeres. Jo crec que la felicitat es troba en els petits moments que et fan somriure, per això intento somriure sempre i riure tan sovint com se'm presenta l'oportunitat.

L'altre dia la Marta ens va dir que ens havia de dir una cosa. Jo pensava: "o es casa o està prenyada... o es casa o està prenyada..." Va estar força estona sense dir-nos això que ens havia de dir, estava nerviosa, excitada, emocionada i no li sortien les paraules que tenia enganxades a la punta de la llengua. Al final, la Núria va dir: "et cases!" i la Marta va dir que sí.

Uoooo!!!!

Aquell va ser un moment de felicitat!

La felicitat no es busca, t'arriba, però hi has d'estar atent, i has de saber-la trobar en cada moment i en cada situació.

Et desitjo tota la felicitat del món, te la mereixes i sé que la sabràs trobar perquè ets una persona excepcional i optimista i vital i forta i bondadosa i amiga i alegre i..., i amb aquestes virtuts sabràs prendre sempre allò de bo que té cada instant i sabràs fer-ho créixer en detriment de les desgràcies, que sempre n'hi ha, però hi són per fer-nos veure que els bons moments són molts més i molt millors de recordar.

T'estima, molt, la teva Trena!

4 comentaris:

trempolina ha dit...

Gràcies per descriure un moment de felicitat amb un moment que per mi va ser molt important i únic encara que com ja saps em va costar una mica...i ademés vau riure molt...bé deixem-ho aquí...
T'haig de donar les gràcies per com sóc quan estic amb tu, avui en dia no es fàcil sentir tanta alegria quan estàs amb una amiga de veritat, t'ho he dit moltes vegades però si us plau no canvïis mai, vull veure't aixi de feliç que es com ets en realitat que irradies tranquilitat, pau, alegria allà on estàs.
T'estimo moltissim la teva trempolina!!

Trena ha dit...

:)

Tu tampoc no canviïs mai!!

Schrödinger ha dit...

Ja fa dies que volia escriure però sempre hi ha tantes i tantes coses a fer que mai no es troba el temps necessari per escriure.
Principalment el que vull és dir-te que gràcies per recollir un moment nostre com un moment de felicitat personal perquè em sento inclòs tot i que no ens coneguem gaire (espero que poc a poc més), però no només per això sino que ja que parles de la felicitat perque sent com ets, fas que la trempolina visqui molts moments de felicitat, i per extensió jo quan arriba a casa i m'explica les vostres coses plorant de riure, si això també són moments de felicitat, que viviu vosaltres i després es reviuen fent-me particep a mi.
Així doncs, que m'allargo massa, moltes gràcies per tot. Espero que tinguis molts i molts moments de felicitat i que com fins ara facis sentir la felicitat a tots aquells que t'envolten.
Una abraçada.

Trena ha dit...

Hola benvolgut Schrödinger!

Al principi no he caigut que eres tu, però ho havia d'haver fet, amb el nick que t'has posat :P

Comparteixo tot el que has dit i espero que la trempolina seguirà rient amb mi molt temps més i també espero que tu ho podràs compartir amb nosaltres.

Molts petons!!!